Missing content????

This section contains all the FAQ's and our terms and conditions. Please take a few moments to read and get familiar with our policies.
You can report any issues or site based problems you have in this section too.
Post Reply
uv101a
Settled in member
Reactions:
Posts: 10
Joined: Fri Apr 11, 2014 8:59 pm
Bike owned: 89 NC30, 999, FS1e, GSXR1000
Missing content????

Post by uv101a » Mon Apr 20, 2015 11:10 pm

Hi, any idea what happened to my build thread? Recently moved house and finally got the garage set up. Was going to post progress but the thread (and poss some others) have disappeared!

I can see I've posted 10 times before this post but none of then are available......

Cheers, Ian

uv101a
Settled in member
Reactions:
Posts: 10
Joined: Fri Apr 11, 2014 8:59 pm
Bike owned: 89 NC30, 999, FS1e, GSXR1000
Re: Missing content????

Post by uv101a » Tue Apr 21, 2015 8:25 am

Just managed to find the links on google using the search term

uv101a site:http://www.400greybike.com

viewtopic.php?t=46603
The requested topic does not exist??????

Any ideas guys?

User avatar
CRM
Admin NWAA
Admin NWAA
Reactions:
Posts: 6476
Joined: Sat Apr 05, 2008 2:06 pm
Location: NorthWest
Contact:
Re: Missing content????

Post by CRM » Wed Apr 22, 2015 4:36 pm

Which section? Site supporters builds are there for ever. The other section is auto purged after 90 days af no activity
Insert Signature Here

Rick1138
NWAA Supporter
NWAA Supporter
Reactions:
Posts: 49
Joined: Wed Apr 30, 2008 7:27 pm
Re: Missing content????

Post by Rick1138 » Thu Sep 10, 2015 2:00 pm

Ah, that will be why i cant find my old CBR build thread, moved house and sprting out a wedding meant i havent logged iin or done anything bike wise for over 8 months :(

Ah well i'll sort out support and new thread then :)


Post Reply

Return to “Forum FAQ's, Terms & Conditions, Site news and updates”